Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Pokémon Sword & Shield wereldwijd zes miljoen keer over de toonbank gegaan

Pokémon Sword & Shield zijn in totaal zes miljoen keer over de toonbank gegaan wereldwijd. Dat heeft de Pokémon Company vandaag bekendgemaakt via hun officiële kanalen.

Pokémon Sword and Shield kwamen vorige week vrijdag uit op de Nintendo Switch. Hoewel het er eerst op leek dat de game door de vele kritiek van fans geen succes ging worden, lijkt nu het tegenovergestelde waar te zijn. De nieuwe Pokémon games zijn namelijk in hun eerste week na release in totaal al zes miljoen keer verkocht wereldwijd. Hiermee hebben Pokémon Sword & Shield het record van Super Smash Bros. Ultimate verbroken en mogen zij zich officieel de meest snel verkopende Nintendo Switch game noemen. Patrick was in zijn review van Pokémon Sword & Shield ook positief over de games.

Pokmon Sword and Shield2

Pokémon Sword & Shield zijn nu uit op de Nintendo Switch.

BRON Pokémon

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien MauritszJolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?