Pokémon Shield
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Pokémon Sword en Shield vooral voor handheld modus

De nieuwe generatie Pokémon-games, Pokémon Sword en Shield, zijn vooral gericht op de handheld-modus van de Nintendo Switch. Dit werd bekendgemaakt tijdens een vergadering waar de CEO van Nintendo, Shuntaro Furukawa, vertelde over de financiën en de plannen voor de rest van het jaar.

De Japanse gamegigant onderbouwde de voorkeur van de handheld-modus bij de nieuwe Pokémon games tijdens de vergadering. Volgens Furukawa waren Pokémon Let's GO Eevee! en Pikachu!, de Pokémon-games die in november uitkwamen op de Switch, bedoeld om de magie van Pokémon op het televisiescherm over te brengen. Sword and Shield hebben de taak om die magie op de handheld-modus van de Switch te richten volgens de CEO.

Pokémon Sword and Shield komen eind dit jaar uit op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?