Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Pokémon Sword en Shield crashen Smart-tv's

De nieuwste Pokémon-games zijn nog maar net uit, maar hebben al heel wat controverse te verduren gehad. Nu berichten mensen dat Pokémon Sword en Shield hun Smart-tv's crasht.

Pokémon Sword en Shield zijn een enorm succes sinds de lancering van de game afgelopen vrijdag. Toch is de release van deze game niet helemaal vlekkeloos verlopen. De beide games en ontwikkelaar Game Freak hebben de afgelopen maanden heel wat kritiek te verduren gehad. Zo werd het Pokémon launch event door Game Freak geannuleerd vanwege bedreigingen jegens de ontwikkelaars en lag Game Freak onder vuur na een leak van de 3D-modellen van de Pokémon. Toen de games eenmaal uit waren, werd hier en daar geroepen dat de digitale versie van Pokémon Sword en Shield je SD-kaart kan wissen. Nu gaan er op Reddit nog meer verhalen rond van Pokémon-games die schade toebrengen aan Smart-tv's. Enkele Reddit-gebruikers postten namelijk op het forum dat de games ervoor hebben gezorgd dat hun Roku-tv's crashen en niet meer opstarten sinds ze de game hebben gespeeld. Volgens Roku zelf kan dit te maken hebben met de Y-Comm-functionaliteit die in de game zit. Deze zorgt er namelijk voor dat je zowel lokaal als over het internet met andere spelers kunt verbinden. Het uitzetten van de communicatiemogelijkheden van je Switch moet dit probleem tijdelijk oplossen.

Pokmon Sword en Shield3

Pokémon Sword en Shield zijn momenteel beschikbaar voor de Nintendo Switch. Gelukkig zijn de media-apparaten van Roku in Nederland niet officieel verkrijgbaar.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?