Pokémon Sleep speel je terwijl je slaapt

Geplaatst:

Tijdens de Pokémon persconferentie van afgelopen woensdag werd een wel heel bijzondere game aangekondigd. De nieuwe game Pokémon Sleep speel je namelijk terwijl je slaapt.

Pokémon Sleep is een nieuwe game voor mobiele apparaten die bijhoudt hoeveel je slaapt en wanneer je wakker wordt. Volgens The Pokémon Company stelt deze nieuwe game spelers in staat om elke dag wakker te worden met Pokémon. Je slaapritme beïnvloedt dus de gameplay. Wat dit precies allemaal inhoudt, werd niet bekendgemaakt. Wel wordt gelijktijdig met Pokémon Sleep ook de Pokémon GO Plus + uitgebracht. Deze nieuwe versie van de Pokémon GO Plus is te gebruiken met zowel Pokémon GO als Pokémon Sleep. Overdag werkt het apparaat als een normale Pokémon GO Plus en 's avonds houdt deze je slaapritme bij.

Wanneer Pokémon Sleep en de Pokémon GO Plus uitkomen, is nog niet bekend. Wel zijn er nu speciale slapende Snorlax te vinden in Pokémon GO om de aankondiging van Pokémon Sleep te vieren.

Bron: Pokémon persconferentie
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sleep

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord