Pokémon Rumble Rush
  • ONTWIKKELAAR Ambrella
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 mei 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Pokémon Rumble Rush aangekondigd voor smartphones

The Pokémon Company heeft zojuist Pokémon Rumble Rush aangekondigd voor smartphones. De game is nu al uit in Australië.

Pokémon Rumble Rush, in Japan bekend onder de naam Pokémon Scramble SP, is de nieuwste game in de Pokémon-franchise. De game is ontwikkeld door Ambrella, die ook verantwoordelijk is voor enkele andere Pokémon spinoffs. In de game moet je verschillende eilanden verkennen die vol zitten met verschillende Pokémon. Vecht met jouw Pokémon tegen de wilde Pokémon die je op het eiland tegenkomt door op je scherm te tikken. De eilanden veranderen elke twee weken, waardoor je dus altijd iets nieuws tegenkomt.

Pokemon Rumble rush

Pokémon Rumble Rush heeft nog geen exacte releasedatum, maar is in Australië inmiddels al uit. In de rest van de wereld wordt de game naar verwachting gauw uitgebracht.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?