Pokémon Let's Go krijgt demo

Geplaatst: 13 februari 2019 12:00

Pokémon-fans die Pokémon: Let's Go hadden willen spelen, maar misschien nog twijfels hadden bij de nieuwe opzet van de game, hebben nu geluk. Pokémon Let's Go krijgt namelijk een speelbare demo waarmee je de game gratis uit kunt proberen.

De Pokémon: Let's Go-games zijn in november vorig jaar al uitgekomen, maar Nintendo heeft nu een demo van de games beschikbaar gemaakt. In deze demo krijg je een Pikachu of een Eevee toegewezen en krijg je de mogelijkheid om Viridian Forest te ontdekken. Je kunt een paar Pokémon vangen in het bos en er zijn ook een aantal andere trainers aanwezig die klaar staan voor een Pokémon-gevecht. De demo komt in dit geval een stuk later uit dan de game zelf. Misschien kan het enkele twijfelende spelers toch nog overhalen de game aan te schaffen. Wanneer je na het spelen van de demo besluit om de volledige game aan te schaffen, kan je spelvoortgang van de demo echter niet meegenomen worden naar de volledige game.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn al sinds november 2018 speelbaar op de Nintendo Switch. De demoversie van de games is vanaf nu te downloaden in de eShop. Komt deze demo te laat, of kan het spelers toch nog overhalen de game te spelen?

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord