Pokémon Let's Go-games gaan als warme broodjes

Geplaatst: 22 november 2018 20:15
Aangepast: 22 november 2018 20:15

De verkoopcijfers van Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee liegen er niet om. De aantallen laten zien dat de games de snelst verkopende Switch games tot nu toe zijn.

Voorafgaand aan de release van de game waren de meeste gamers nogal sceptisch over de twee nieuwe Pokémon-games. Dat gold ook voor ondergetekende. Toch heeft dat veel menen er niet van weerhouden de game het voordeel van de twijfel te geven. De review van Claudia bevestigt dat de game een verrassend leuke remake van Pokémon Yellow is geworden met Pokémon Go invloeden. Ondanks een aantal opvallende veranderingen weet de game zowel gamers die de oude games hebben gespeeld als nieuwe gamers aardig te bekoren.

onbekend

Pokémon Let's Go kwam uit op 16 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord