Pokémon Legends: Arceus heeft geen open wereld

Geplaatst:

The Pokémon Company heeft gereageerd op een artikel van Kotaku en bevestigd daarmee dat Pokémon Legends: Arceus inderdaad geen open wereld heeft.

In augustus werden de eerste gameplaybeelden van Pokémon Legends: Arceus getoond. Hierin was te zien dat de speler in grote gebieden kon rondlopen om Pokémon te vangen. Het gaat hier echter niet om een open wereld zoals Zelda: The Breathe of the Wild, waarin de speler naar elke locatie kan lopen, vliegen of rijden. In plaats daarvan maakt Pokémon Legends: Arceus gebruik van hetzelfde systeem als Monster Hunter Stories. Vanuit het dorp Jubilife kun je missies accepteren die toegang geven tot een gebied uit de Hisui regio. Na het voltooien van de taken in een gebied moet je dus weer terugkeren naar het dorp, voordat je weer naar een andere regio kunt reizen. In hetzelfde bericht laat The Pokémon Company weten dat er binnenkort meer informatie komt over het verkennen van de Hisui regio.

Pokémon Legends: Arceus is beschikbaar op 28 januari voor de Nintendo Switch.

Bron: Kotaku

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 januari 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord