Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Legends: Arceus heeft geen open wereld

The Pokémon Company heeft gereageerd op een artikel van Kotaku en bevestigd daarmee dat Pokémon Legends: Arceus inderdaad geen open wereld heeft.

In augustus werden de eerste gameplaybeelden van Pokémon Legends: Arceus getoond. Hierin was te zien dat de speler in grote gebieden kon rondlopen om Pokémon te vangen. Het gaat hier echter niet om een open wereld zoals Zelda: The Breathe of the Wild, waarin de speler naar elke locatie kan lopen, vliegen of rijden. In plaats daarvan maakt Pokémon Legends: Arceus gebruik van hetzelfde systeem als Monster Hunter Stories. Vanuit het dorp Jubilife kun je missies accepteren die toegang geven tot een gebied uit de Hisui regio. Na het voltooien van de taken in een gebied moet je dus weer terugkeren naar het dorp, voordat je weer naar een andere regio kunt reizen. In hetzelfde bericht laat The Pokémon Company weten dat er binnenkort meer informatie komt over het verkennen van de Hisui regio.

POKMON LEGENDS ARCEUS geen open wereld

Pokémon Legends: Arceus is beschikbaar op 28 januari voor de Nintendo Switch.

BRON Kotaku

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?