Check hier alle PlayStation State of Play content

Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Legends Arceus heeft een releasedatum

Pokémon Legends Arceus heeft een releasedatum ontvangen. De datum werd vrijgegeven via het Japanse Twitter-account van Pokémon.

Pokémon Legends Arceus is de nieuwe entree in het Pokémon-universum. De game behoudt de traditionele functies van de oudere Pokémon-games, maar presenteert zichzelf in een nieuw jasje. Zo komen er nieuwe actie- en RPG-elementen kijken bij deze nieuwe game. The Pokémon Company jokte niet toen ze vertelde dat Pokémon Legends Arceus vroeg volgend jaar ging verschijnen. We weten echter nog niet veel van de nieuwe Pokémon-game. Bekijk hier de eerste trailer van Pokémon Legends Arceus. Of er nog een nieuwe Pokémon Presents komt in juni is op dit moment nog onbekend.

Pokémon Legends Arceus verschijnt op 28 januari exlusief voor de Nintendo Switch.

BRON Pokémon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?