Check hier alle PlayStation State of Play content

Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Legends: Arceus details komen binnenkort

Pokémon Legends: Arceus is een nieuwe game uit de Pokémon-serie in een ander jasje gestopt. We weten nog maar vrij weinig over deze game, maar daar komt binnenkort verandering in.

Tijdens de Pokémon Presents-presentatie kwam de onverwachtse aankondiging dat Pokémon Legends: Arceus in de maak is. Ten opzichte van de Pokémon-games die we gewend zijn, verken je een open wereld en wordt er afgestapt van turn-based battles. Het is één van de releases uit de Pokémon-series waar veel fans naar uitkijken, maar waar we helaas nog weinig van af weten. Binnenkort komt daar verandering in als we JC Smith, The Pokémon Company International's senior directeur consumentenmarketing moeten geloven. GamesBeat had namelijk laatst een gesprek met JC Smith, waarin Smith laat weten dat het team veel details heeft om te delen en wij deze binnenkort kunnen verwachten.

Arceus

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2022 exclusief voor de Nintendo Switch.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?