Pokémon kunnen klusjes doen in Pokémon Sword en Shield

Geplaatst:
Aangepast: 8 augustus 2019 11:17

Naast de nieuwe Pokémon en trainers die we in de meest recente trailer hebben mogen zien, onthulde The Pokémon Company gisteren nog een nieuwe feature. Pokémon kunnen namelijk klusjes doen in Pokémon Sword en Shield.

Gisteren hebben we middels een trailer de nieuwe Pokémon en trainers voor Pokémon Sword en Shield al mogen bewonderen. The Pokémon Company onthulde echter ook een nieuwe feature die we niet in de trailer hebben mogen zien. Deze nieuwe feature stelt je Pokémon in staat om klusjes aan te nemen. In de Pokémon Centers die je overal in Pokémon Sword en Pokémon Shield vindt, kun je via een speciale pc die Rotomi heet verschillende Poké Jobs aannemen. Dit zijn verschillende soorten klusjes die je je Pokémon kunt laten doen in ruil voor ervaringspunten. Welke Pokémon het meest geschikt zijn voor de klus, hangt van het soort klus af. Zo kun je bijvoorbeeld het beste je grote en sterke Pokémon inzetten voor een klus waarbij er veel gesjouwd moet worden.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord