Pokémon GO viert de lente met Paasevenement

Geplaatst:
Aangepast: 30 maart 2021 16:32

Niantic heeft zojuist aangekondigd dat Pokémon GO een Paasevenement krijgt. Met het evenement 'Celebrate Spring' wilt Niantic het begin van de lente vieren.

Als onderdeel van de Paasviering zijn er een aantal Pokémon die vaker spawnen tijdens het evenement. Het gaat om Flower Crown Pikachu, Flower Crown Chansey, Exeggcute, Marill, Plusle, Minun, Buneary en Bunnelby. Daarbij krijgt Bunnelby de volle aandacht, want deze konijnachtige Pokémon is tijdens het evenement ook in shiny te vangen. Zoals ieder jaar in Pokémon GO keert de Easter Eggstravaganza terug met dit jaar een grotere kans op exclusieve baby Pokémon met een bloemenkrans. Je hoeft hierbij minder lange afstanden te leggen, want de broedtijd wordt gehalveerd. Mega Lopunny krijgt haar debuut op de eerste dag van het evenement. Mega Pokémon zijn te verkrijgen door speciale Mega Energy te verzamelen. Tijdens het evenement is er een Spring-themed Collection Challenge, waarmee je onder andere Mega Lopunny Energy kunt verzamelen. Naast de aankondiging van een nieuw Pokémon Go-evenement, is ook New Pokémon Snap vandaag uitgekomen.

De Pokémon GO Celebrate Spring-evenement begint op 4 april om tien uur 's ochtends en eindigt op 8 april om acht uur 's avonds. Pokémon GO is speelbaar op Android- en iOS-apparaten.

Bron: pokemongolive.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord