Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Pokémon GO update met nieuwe features

Pokémon GO heeft onlangs een update gekregen voor zowel de Android- als iOS-apparaten. De game heeft er een aantal interessante features bijgekregen.

Pokémon GO update 0.177.0 voor Android en 1.143.0 voor iOS zijn sinds gisteren beschikbaar. De update heeft zoals gewoonlijk een aantal bugs eruit gehaald, maar brengt dit keer ook interessante features met zich mee:

  • Visuele indicator voor Charge Moves; met witte ringen wordt er aangegeven hoeveel Charged Attacks er zijn gebruikt in Raids en Trainer Battles
  • Mystery Boxes kunnen niet meer geactiveerd worden als er een Incense actief is
  • De mogelijkheid om Apple ID te gebruiken als log-in optie op iOS-apparaten
  • GO Battle League-ratings zijn tijdelijk niet beschikbaar voor trainers met rang 7 of hoger
  • Reality Blending in AR Snapshots; enkel beschikbaar voor Android-apparaten

Reality Blending is waarschijnlijk de meest interessante toevoeging aan Pokémon GO. Niantic heeft vandaag een trailer gedeeld hoe dat er dan uitziet in de game. Deze trailer is hieronder te bekijken.

Pokémon GO is speelbaar op Android- en iOS-apparaten. Op 25 en 26 juli gaat Pokémon GO Fest 2020 van start.

BRON Niantic

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?