Pokémon GO
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 juli 2016
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Pokémon GO niet meer beschikbaar op de Apple Watch

Pokémon GO is binnenkort niet meer beschikbaar op de Apple Watch. Dat heeft Niantic onlangs op de website van de mobile game bekendgemaakt.

In de app kunnen trainers hun Apple Watch met hun iPhone verbinden. Spelers kunnen dan via de horloge hun stappen tellen, eieren uitbroeden en Buddy Candy verdienen. Niantic heeft echter nu Adventure Sync uitgebracht waar spelers Pokémon GO aan hun fitness apps op hun smart-phones kunnen verbinden om hun stappen bij te houden. Omdat je met deze modus maar één apparaat nodig hebt heeft Niantic besloten de app op de Apple Watch niet meer te ondersteunen.

Pokmon GO2

Pokémon GO is nog tot 1 juli op de Apple Watch beschikbaar.

BRON Niantic

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?