Pokémon GO krijgt Throwback Challenge evenement

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2020 23:35

Voor alle Pokémon GO liefhebbers is er goed nieuws! Vandaag is het evenement Throwback Challenge aangekondigd zodat je nu nog meer kans hebt om je favoriete Pokémon in handen te hebben.

In het Throwback Challenge evenement kunnen spelers deelnemen aan de zogeheten Timed Research sets die elk drie missies bevat. Iedere week komen er andere missies aan de orde gebaseerd op verschillende regio's uit de Pokémon-wereld. De Pokémon uit de betreffende regio verschijnen dan vaker, zodat je meer kans hebt om ze te vangen. Mocht je alle Timed Research sets hebben voltooid, dan ontgrendel je de Throwback Challenge Champion 2020 Special Research waarbij je onder andere Rare Candies en de Professor Willow's glasses avatar kan verdienen. Pokémon GO heeft zich goed aangepast aan de huidige samenleving. Vorige maand kwam Niantic al met een update voor de game waarbij je de deur niet meer uit hoeft om pokémon te vangen.

Pokémon GO is speelbaar op Android- en iOS-apparaten. De Throwback Challenge evenement gaat van start op 1 mei 2020 en duurt tot 29 mei 2020.

Bron: pokemongolive.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord