Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
Pokémon GO
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 juli 2016
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Pokémon GO krijgt online gevechten

Pokémon GO krijgt eindelijk online gevechten. Deze nieuwe feature wordt volgend jaar aan de game toegevoegd.

Vanaf volgend jaar wordt het ook mogelijk om online tegen andere trainers te vechten in Pokémon GO. Tot nu toe was het alleen mogelijk geweest om lokaal tegen andere spelers te spelen, maar vanaf volgend jaar kun je dus ook battles houden tegen spelers van over de hele wereld. Ontwikkelaar Niantic kondigde deze nieuwe feature onlangs in een blogbericht aan. De nieuwe feature heet GO Battle League en stelt je in staat om door de echte wereld heen te lopen en op zoek te gaan naar battles. De feature maakt gebruik van een matchmaking-systeem en laat je ook in rang stijgen als je een gevecht wint. Niantic maakt over deze nieuwe feature later meer bekend.

Pokemon GO1

Pokémon GO is momenteel te spelen op iOS en Android. De GO Battle League wordt begin 2020 aan de game toegevoegd.

BRON Niantic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?