Pokémon GO
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 juli 2016
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Pokémon GO krijgt One Piece evenement

One Piece, een hele populaire manga en anime serie, krijgt een eigen evenement in Pokémon GO. Dat maakte het team achter One Piece bekend via hun Instagram-account.

Vanaf 22 juli gaat het One Piece evenement in Pokémon GO wereldwijd van start. Je kan tijdens het event over de hele wereld een Pikachu met de strohoed van Luffy, het hoofdpersonage van One Piece, vinden. Ook kunnen de spelers een strohoed outfit krijgen om hun trainers mee aan te kleden. In Japan nemen ze het nog een stap verder. Daar wordt in de stad Kunamoto een standbeeld van Luffy neergezet dat een speciale Pokéstop gaat worden. Je kunt daar naast Pokémon vangen en Pokéballs verzamelen ook tekeningen van de bedenker van One Piece, Eiichiro Oda, bekijken.

One Piece Pokmon GO1

Het One Piece evenement in Pokémon GO is van 22 tot 29 juli. Pokémon GO is beschikbaar op Android en iOS.

BRON Serebii

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?