Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Pokémon GO krijgt haar grootste update GO Beyond

Pokémon GO is momenteel bezig met haar grootste update genaamd GO Beyond. Hierdoor wordt de mobiele game nog verder uitgebreid en zijn spelers lang niet klaar met Pokémon vangen.

Pokémon GO is één van de games die de coronacrisis heeft overleefd. Het is een uitdaging geweest voor Niantic om een mobiele game die draait om sociale activiteiten overeind te houden. De volgende uitdaging die Niantic voor ogen heeft is om Pokémon Go verder uit te breiden met de volgende grote update GO Beyond. De update is voornamelijk aantrekkelijk voor spelers die hun maximale level hebben bereikt van level 40. De grens voor het maximale level wordt namelijk verhoogd naar level 50. Om het nog leuker te maken, krijgen spelers die level 40 bereikt hebben speciale beloningen. Daarnaast worden Pokémon toegevoegd uit de Kalos regio, ook wel bekend van Pokémon X & Y. De GO Beyond update krijgt er een Seasons feature bij, waarbij Pokémon naar andere delen van de wereld migreren afhankelijk van het seizoen.

Pokmon GO14

De Pokémon GO: GO Beyond update verschijnt op 30 november 2020.

BRON Niantic

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?