Pokémon GO krijgt december evenement

Geplaatst:
Aangepast: 11 december 2019 12:08

Pokémon GO krijgt een speciaal december evenement. Tijdens dit evenement kun je een flink aantal legendarische Pokémon verkrijgen.

Ook in Pokémon GO is de feestmaand aangebroken. Gedurende de maand december kun je in Pokémon GO namelijk verschillende leuke dingen doen. Zo kun je het opnemen tegen Giovanni, de baas van Team Rocket. Giovanni werd eerder al geteased voor Pokémon GO en was vorige maand ook al als tegenstander te vinden in de game. Daarnaast kun je ook een aantal legendarische Pokémon aan je collectie toevoegen. Zo kun je de Shadow-vorm van Zapdos verkrijgen, maar komen ook Virizion, Lugia en Ho-Oh naar Raids. Daarnaast kun je ook speciale Pokémon vinden die een kerstoutfit aan hebben en vind je gedurende de maand meer ijs Pokémon dan normaal.

Pokémon GO is momenteel te spelen op iOS en Android. Het december evenement begint later deze maand.

Bron: Niantic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord