Pokémon GO
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 juli 2016
  • PLATFORMEN Mobile
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Pokémon GO krijgt december evenement

Pokémon GO krijgt een speciaal december evenement. Tijdens dit evenement kun je een flink aantal legendarische Pokémon verkrijgen.

Ook in Pokémon GO is de feestmaand aangebroken. Gedurende de maand december kun je in Pokémon GO namelijk verschillende leuke dingen doen. Zo kun je het opnemen tegen Giovanni, de baas van Team Rocket. Giovanni werd eerder al geteased voor Pokémon GO en was vorige maand ook al als tegenstander te vinden in de game. Daarnaast kun je ook een aantal legendarische Pokémon aan je collectie toevoegen. Zo kun je de Shadow-vorm van Zapdos verkrijgen, maar komen ook Virizion, Lugia en Ho-Oh naar Raids. Daarnaast kun je ook speciale Pokémon vinden die een kerstoutfit aan hebben en vind je gedurende de maand meer ijs Pokémon dan normaal.

Pokemon GO Winter 2019

Pokémon GO is momenteel te spelen op iOS en Android. Het december evenement begint later deze maand.

BRON Niantic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?