Pokémon GO
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 juli 2016
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Pokémon GO Battle League heeft nu een 'play until you win' feature

Goed nieuws voor pokémon trainers met een negatieve streak: zij hebben nu toegang tot de 'play until you win' feature.

De eerste officiële Pokémon GO Battle League is nu een paar weken bezig, maar een groot deel van de spelers moet nog wennen aan het PvP systeem. Daarom heeft Niantic een feature toegevoegd aan de game die nieuwe spelers de enorme frustratie bespaart: play until you win. Het verschil tussen Battle League en de Battle Raid metagame is behoorlijk groot en om goede resultaten te behalen heb je een betere strategie nodig dan voorheen. Een reguliere GO Battle League ronde bestaat uit vijf matches. Wanneer je ze alle vijf verliest, waarschijnlijk samen met het plezier dat je had in de game, krijg je toegang tot de play to win feature. Dat betekent dat je na vijf keer verloren te hebben nog door mag duelleren tot je één match wint, of tot je vijftien keer verloren hebt. Zo kun je meer oefenen en blijft de frustratie hopelijk langer weg. Behalve als je zover komt dat je vijftien rondes verliest dan.

Niantic voegde de feature toe op 8 april.

BRON Gamerant

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?