Pokémon Black & White komen naar het Westen

Pokémon SoulSilver en HeartGold zijn nog niet zo lang verkrijgbaar en Nintendo komt al met een nieuwe Pokémon game op de proppen. Wouter liet ons eerder een video zien.

Zojuist heeft Nintendo Nintendo ons laten weten dat Pokémon Black & White officieel naar het Westen komt. In de lente van 2011 mogen de Amerikanen als eerste aan de bak. Niet snel daarna zal Europa aan de beurt zijn.

In Pokémon Black speelt er een nieuwe legendarische Pokémon genaamd Reshiram de hoofdrol en in de White versie is dat Zekrom. Welke te zien zijn op onderstaande afbeelding.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?