Pokémon Black en White aangekondigd

Na Pokémon HeartGold en SoulSilver heeft Nintendo alweer een nieuwe Pokémon aangekondigd. De kleuren bleken op te zijn, want deze versies hebben de subtitels van contrasten.

Pokémon Black en White heten de nieuwe titels. De nieuwe Pokémon zal aan het einde van dit jaar in Japan verschijnen. Een Europese versie komt waarschijnlijk in 2011. 15 april zal er meer informatie vrijgegeven worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?