Playtonic Games toch niet onderdeel van Xbox Game Studios

Geplaatst:
Aangepast: 14 november 2019 18:27

Playtonic Games worden toch geen onderdeel van Xbox Game Studios. Nadat meerdere geruchten rondgingen heeft de ontwikkelaar een statement uitgebracht die alles opheldert.

In het statement legt de ontwikkelaar uit dat ze niet van plan zijn de line-up van Microsoft te versterken. Playtonic Games blijft een onafhankelijke studio. Nadat er meerdere complottheorieën rond het internet vlogen, heeft de ontwikkelaar gezegd dat de tas vermakelijk, maar geen echt bewijs was voor een potentiële overname. Verder vertelt de studio niet bezig te zijn met een nieuwe Banjo-Kazooie game. Eerder deze week ging er een theorie rond, waaruit moest blijken dat Playtonic Games de line-up van Xbox Game Studios ging versterken.

Playtonic Games zal dus niet tussen de verrassingen zitten die Microsoft ingepland heeft tijdens X019. We komen snel meer te weten, het event speelt zich namelijk af van 14 t/m 16 november.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord