PlayStation Trophies ondervinden problemen

Door verschillende PlayStation 3 gamers is een fout geconstateerd in de firmware update 2.50 voor de console. Als je je gebruikersnaam of wachtwoord wijzigt, kunnen er problemen ontstaan met de synchronisatie van je Trophies. Dit geldt voor de games Whipeout HD, Burnout Paradise, LittleBigPlanet en Pain.

Gelukkig komt Sony binnenkort met een patch die dit probleem moet verhelpen, maar je kunt ook zelf aan de slag om het euvel te verhelpen. Daarvoor moet je het volgende doen:

- Delete your Game Data (that's the install files for a game, NOT the Save Data).
- Use the Backup option in the PS3's XMB to create a full backup of your hard drive.
- Restore your PS3 from the backup.
- You trophies will all be gone but don't panic - that data will be stored on Sony's servers. Just reinstall the game, install the Trophy data and the sync should work fine.

Na dit stappenplan zouden de Trophies dus weer goed moeten werken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?