Check hier alle PlayStation State of Play content

PlayStation Store updates op een andere dag

Sony heeft bekendgemaakt dat de PlayStation Store updates voortaan op een andere dag online zullen komen. Normaal komt de Europese update op donderdag en dat is één dag later dan bij grote concurrent Microsoft. Hierdoor kunnen de Xboxers een dag eerder aan de slag met demo's en andere DLC. Vandaar dat Sony de updates ook op woensdag online wil zetten.

Niet alleen in Europa zal de update dag veranderen, maar ook in de VS, waar hij maar liefs twee dagen naar voren wordt geschoven.

Vanaf wanneer de PlayStation Store updates op een andere dag zullen verschijnen is nog niet bekend op dit moment.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?