Check hier alle PlayStation State of Play content

PlayStation Store 15 april onder het mes

Al enige tijd is er bekend dat de PlayStation Store zoals we die nu kennen veranderd zal worden. Sony heeft nu bekendgemaakt wanneer we de vernieuwde PSS van de virtuele plastisch chirurg mogen terugverwachten.

Op 15 april zal de vernieuwde PSS verschijnen. Hierbij zal niet alleen het uiterlijk van de winkel aangepast zijn, maar vooral ook de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. De make-over zal gepaard gaan met firmware update 2.30 voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?