PlayStation Showcase 2021 volgende week te zien

Geplaatst:

De PlayStation Showcase 2021 is volgende week te bewonderen. Tijdens dit evenement gaan we allerlei toffe nieuwe games zien voor de PlayStation 5.

De datum voor de PlayStation Showcase 2021 werd vrijgegeven via Twitter. PlayStation geeft alvast wat details vrij voor het aankomende evenement. De show gaat ongeveer 40 minuten duren en zit vol met updates van PlayStation Studios en de projecten waar ze hard mee aan het werk zijn. Daarnaast komen er ook toonaangevende ontwikkelaars aan de pas, om hun games in alle glorie te presenteren. Tijdens dit evenement kunnen we helaas geen informatie verwachten van de PS VR voor de PlayStation 5. Belangrijk detail om te weten is dat dit een PlayStation Showcase is en geen State of Play.

PlayStation Showcase 2021 is te zien op 9 september om 22 uur Nederlandse tijd. Kom gezellig langs op ons Twitch-kanaal om samen met ons te kijken!

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord