PlayStation Portable vijftig miljoen keer verscheept

Iets meer dan vier jaar geleden kwam de Sony PlayStation Portable uit. Eerst in Japan, later in Noord-Amerika, vervolgens kwam de rest van Azië aan de beurt en tot slot kwamen Europa en andere PAL-regio's aan bod. Vandaag is Sony Computer Entertainment met verkoopcijfers naar buiten gekomen.

Sinds december 2004 heeft Sony wereldwijd de handheld al meer dan vijftig miljoen keer verkocht aan winkels, leveranciers en andere bedrijven. Onder deze verkopen vallen alle PSP-versies.

Sinds een paar maanden heeft Sony een nieuwe versie van de PSP gelanceerd, de PSP 3000. Deze PSP heeft onder andere een beter LCD-scherm en een ingebouwde microfoon voor bijvoorbeeld Skype. Hopelijk voor Sony zorgt brengt deze nòg meer verkopen met zich mee.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?