Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

PlayStation Portable krijgt geen opvolger

Recentelijk waren er geruchten dat Sony een overeenkomst had gesloten met een technologieconcern over een chipset voor de PlayStation Portable 2. Mensen gingen massaal afwachten met het kopen van de reeds uitgekomen PlayStation Portable - beter bekend als de PSP. Wachten heeft echter geen zin meer, aangezien het bedrijf achter de handheld heeft laten weten dat er vooralsnog geen PlayStation Portable 2 zal komen.

President van Sony, David Reeves, heeft in een interview aangegeven waarom er niet gewerkt wordt aan een opvolger van de PlayStation Portable. Als reden geeft Reeves aan dat ze namelijk net de PSP 3000 op de markt gebracht hebben en zich nu focussen andere dingen. De PlayStation 3 en daarna de PlayStation 2 hebben de hoogste prioriteit voor het Japanse bedrijf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?