PlayStation Portable 2 bevestigd

Telkens weer werden de geruchten rondom de nieuwe PlayStation Portable ontkend. Nu zullen ze er echter niet meer omheen kunnen, want tijdens een bijeenkomst van SCEA wisten collega's van de 'TheGamingOwl' wat leuke vragen te stellen aan de vertegenwoordiger van North America PSP, Danny Oplaya.

In het Interview worden onder andere vragen gesteld over de hard drive, UMD-video en batterijduur. Wat iedereen zich nu vast afvraagt, is wanneer de nieuwe PlayStation Portable daadwerkelijk zal gaan verschijnen. Het antwoord hierop is echter wat minder geweldig, want de release zal pas in 2010 plaatsvinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?