PlayStation onthult eerste games voor de PS5

Geplaatst:
Aangepast: 29 mei 2020 19:19

PlayStation liet zojuist via hun Twitter-kanaal weten dat de bekendmaking van de eerste games voor de PlayStation 5 deze donderdag gaat plaatsvinden, om 10:00 uur 's ochtends. De livestream zal iets meer dan een uur duren.

We weten al een aantal technische specificaties, en we hebben de nieuwe DualSense Wireless controllers gezien. Nu gaat PlayStation ook de eerste games voor hun nieuwe console bekendmaken, laten ze weten via hun Twitter-kanaal. Eerder maakten ze al bekend dat er een evenement zou plaatsvinden in juni, waarbij nieuwe details rondom de PlayStation 5 vrijgegeven zouden worden. We worden uitgenodigd om 'the future of gaming' te bekijken. Het bedrijf laat weten dat de omstandigheden nogal anders zijn, maar dat ze nog enthousiaster zijn dan ooit om de toekomst van videogames opnieuw uit te vinden. Waarschijnlijk krijgen we nog niet alles te horen, want op hun website geeft PlayStation duidelijk aan dat 'ze na deze showcase nog steeds veel met ons te delen hebben'.

De showcase over de PlayStation 5 games vindt plaats op 4 juni 2020 om 10:00 uur, Europese tijd.

Bron: PlayStation

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord