PlayStation onthult eerste games voor de PS5

PlayStation liet zojuist via hun Twitter-kanaal weten dat de bekendmaking van de eerste games voor de PlayStation 5 deze donderdag gaat plaatsvinden, om 10:00 uur 's ochtends. De livestream zal iets meer dan een uur duren.

We weten al een aantal technische specificaties, en we hebben de nieuwe DualSense Wireless controllers gezien. Nu gaat PlayStation ook de eerste games voor hun nieuwe console bekendmaken, laten ze weten via hun Twitter-kanaal. Eerder maakten ze al bekend dat er een evenement zou plaatsvinden in juni, waarbij nieuwe details rondom de PlayStation 5 vrijgegeven zouden worden. We worden uitgenodigd om 'the future of gaming' te bekijken. Het bedrijf laat weten dat de omstandigheden nogal anders zijn, maar dat ze nog enthousiaster zijn dan ooit om de toekomst van videogames opnieuw uit te vinden. Waarschijnlijk krijgen we nog niet alles te horen, want op hun website geeft PlayStation duidelijk aan dat 'ze na deze showcase nog steeds veel met ons te delen hebben'.

De showcase over de PlayStation 5 games vindt plaats op 4 juni 2020 om 10:00 uur, Europese tijd.

BRON PlayStation

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?