PlayStation Now heeft nieuwe lagere prijs

Geplaatst:
Aangepast: 2 oktober 2019 20:16

De abonnementsservice PlayStation Now breidt uit met meer kaskrakers en heeft een nieuwe lagere prijs. PlayStation Now is geïntroduceerd in 2014 en geeft je de keuze hoe je toegang tot jouw gamecontent wil hebben.

De nieuwe PlayStation Now prijs zakt naar een tientje per maand, wat het jaarlijkse bedrag ook flink terugdringt. Tevens is er nu ook een optie toegevoegd om een abonnement per kwartaal te nemen. De nieuwe kaskrakers die worden geïntroduceerd deze periode zijn onder andere: God of War, Grand Theft Auto V, InFamous: Second Son, en Uncharted 4: A Thief’s End. Elke maand wordt er een nieuwe selectie games aan de service toegevoegd die gedurende een beperkte periode beschikbaar zijn. Dit is een aanvulling op het bestaande aanbod van bekende games die regelmatig aan PlayStation Now worden toegevoegd.

De verlaagde tarieven voor PlayStation Now zijn nu beschikbaar. God of War, Grand Theft Auto V, InFamous: Second Son, en Uncharted 4: A Thief’s End zijn beschikbaar tot 2 januari 2020.

Bron: PlayStation
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord