PlayStation Network teller op 17 miljoen gebruikers

PlayStation Network heeft op dit moment 17 miljoen leden sinds de lancering in 2006. Afgelopen december is er een flinke groei geweest en hebben er wereldwijd 2,1 miljoen nieuwe accounts zich aangemeld.

PlayStation Network heeft nu net zoveel geregistreerde leden als bij Xbox Live. Waar bij Xbox Live voor een miljard dollar aan content werd gedownload, is niet bekend voor hoeveel de leden bij het PlayStation Network hebben uitgegeven. Wel hebben zij gezamenlijk 330 miljoen items uit de PlayStation Store gedownload.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?