PlayStation Network Plus aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gisteren tijdens de persconferentie van Sony is de PlayStation Plus service voor het PlayStation Network aangekondigd. Deze service betekent niet gelijk dat je moet gaan bètalen om online te gamen, maar enkel dat je extra services krijgt als je wel van plan bent om te bètalen.

De features die nu al beschikbaar zijn, zullen gratis blijven. Enkel de nieuwe features worden pas beschikbaar nadat je PlayStation Plus hebt aangeschaft. Dit kun je doen voor $49,99 per jaar of voor $17,99 voor drie maanden.

Heb je eenmaal bètaald dan krijg je gelijk de beschikking over de nieuwe functies. Zo mag je één gratis PSN game, twee Mini's en één PSOne Classic per maand downloaden. Naast de games krijg je ook de beschikking over avatars en thema's die normaal geld kosten, maar die door het PlayStation Plus-abonnement gratis worden. Buiten deze gratis content zul je ook eerder de beschikking krijgen over demo's en bèta's en zal je korting krijgen op andere bètaalde content uit de PlayStation Store.

Als laatst heb je de mogelijkheid om games uit te proberen met het zogenaamde trial systeem. Met dit systeem krijg je de kans om PSN en Blu Ray Disc games te downloaden en ze te spelen voor 60 minuten. Hierna zal de game ermee stoppen.

Ben jij al overtuigd van al deze extra features die PlayStation Plus met zich meebrengt? Goed nieuws, want deze premium service van Sony zal 29 juni al verschijnen. Schaf je de service aan voor 3 augustus krijg je de game LittleBigPlanet er gratis bij.

Lees meer