PlayStation Network morgen zes uur offline

De nieuwe generatie consoles gaan tegenwoordig allemaal online, zo ook de PlayStation 3 van Sony. Deze kent het zogenaamde 'PlayStation Network' afgekort heet dit PSN. Dit netwerk geeft je de mogelijk tot gratis online gamen, demo's downloaden, berichten versturen, internetten en nog meer. Toch is niet altijd alles perfect, en moet er soms een onderhoudsbeurt gepleegd worden.

Vandaag deelt Sony ons mede dat het PlayStation Network morgenochtend zes uurtjes offline gaat voor een normale onderhoudsbeurt. Van acht uur 's ochtends tot twee uur 's middags kun je dus geen gebruik maken van het PlayStation Network. Als je voor acht uur 's ochtends al ingelogd bent blijf je ook ingelogd, alleen heb je wel de kans op disconnecties tijdens het online gamen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?