PlayStation Network ligt er binnenkort even uit

Aanstaande dinsdag, 21 april, zal het PlayStation Network er een tijdje uit liggen. Vanaf 8:00 Nederlandse tijd zal er 'essentieel onderhoud' gepleegd worden aan de servers. En, hoe verrassend, het PlayStation Network zal pas weer beschikbaar zijn als het onderhoud klaar, aldus het PlayStation Forum.

Hey Folks,

The PlayStation Network will undergo essential maintenance on Tuesday 21st april 2009. The maintenance will commence at 0700 BST (GMT+1). PSN will be unavailable untill the maintenance is complete.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?