PlayStation Network levert Sony 280 miljoen dollar op

Gisteren gaf Sony in haar persconferentie op de gamescom in Keulen aan dat het PlayStation Network meer dan 280 miljoen dollar heeft opgebracht, sinds de release van de PlayStation 3.

Het totaal aantal downloads staat nu al op 560 miljoen en in vergelijking met het feit dat er momenteel 27 miljoen PS3-bezitters zijn, betekent dit dat maar liefst 60% van alle PS3-bezitters al iets heeft aangekocht via het PlayStation Network. De CEO van de Europese afdeling van Sony, Andrew House, is dan ook meer dan tevreden over de groei en de service van het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?