PlayStation Netwerk vanavond twee uur plat

Sony Computer Entertainment America weet te zeggen dat vanavond het PlayStation Network twee uurtjes plat zal liggen. Tijdens deze twee uur zal het niet mogelijk zijn online games te spelen en kan je niet inloggen in het PlayStation Network. Toevallig houdt Sony ook vanavond zijn langverwachte persconferentie op gamescom.

Met alle waarschijnlijkheid ligt het PlayStation Network vanavond plat om een paar aanpassingen door te voeren. Het grootste gerucht is namelijk dat Europa vanavond misschien zal kunnen genieten van een video store. Het kan dus best zijn dat Sony de infrastructuur wil klaarzetten om dit te kunnen aanbieden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?