Check al onze gamescom content hier!

PlayStation Move krijgt eigen pistool

Sony had tijdens de E3 al bekendgemaakt dat we de PlayStation Move op 15 september in Europa zal gaan verschijnen, maar dat nog niet alles. De PlayStation Move zal namelijk ook allemaal opzetstukken gaan bevatten.

Zo zal de PlayStation Move net zoals de Wii een tennisracket, een honkbalknuppel en een racestuur krijgen om als opzetstuk te gebruiken. De PlayStation Move zal echter in tegen stelling tot de Wii wel een virtueel vuurwapen krijgen, die hieronder te bewonderen is.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?