PlayStation maakt ultieme racedroom waar met GT Academy

Tijdens een competitie van acht maanden komen de virtuele en de echte racewereld samen. De twee winnaars krijgen de kans om hun racelicentie te verdienen en met een Nissan Fairlady 350Z deel te nemen aan een echte race.

Deze internationale zoektocht naar racetalent begint op het circuit bij Eiger Nordwand in Gran Turismo 5 Prologue en eindigt acht maanden later met de startopstelling van de 24 uur van Dubai.

En jij zou zomaar achter het stuur kunnen zitten. Het enige dat je hoeft te doen, is Gran Turismo 5 Prologue kopen. Meld je vervolgens aan bij het PlayStation Network en registreer je aanmeldings-id (e-mailadres) op www.gtacademy.eu. Race vervolgens de GT Academy-tijdrit in het spel en zet de snelste ronde neer.

De waarde van de hoofdprijs is niet in geld uit te drukken, dus zorg dat je erbij bent. Speel Gran Turismo 5 Prologue en bemachtig een plaats in de GT Academy.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?