PlayStation keurt reactie Blizzard op crisis af

Geplaatst: 19 november 2021 15:12

Directeur van PlayStation Jim Ryan uitte onlangs kritiek op de manier waarop Activision Blizzard met hun pr-crisis en de recente gebeurtenissen omgaat.

Ryan vindt dat de uitgever niet goed is omgegaan met het nieuws dat Bobby Kotick afwist van seksuele intimidatie op de werkvloer en hier niets tegen deed. De PlayStation directeur uitte zijn kritiek ook in een email naar zijn werknemers. Hij schreef dat hij en het bestuur 'ontmoedigd en eerlijk gezegd verbijsterd waren om te lezen' dat Activision 'niet genoeg heeft gedaan om een diepgewortelde cultuur van discriminatie en intimidatie aan te pakken'. Sony heeft lang een hechte relatie gehad met Activision Blizzard, maar deze lijkt nu een behoorlijke deuk op te hebben gelopen. De email van Ryan maakte niet duidelijk welke acties PlayStation gaat ondernemen als reactie op de ophef rondom Activision Blizzard, maar de uitgever staat momenteel ook onder vuur bij hun eigen werknemers. Directeur van Xbox Phil Spencer uitte ook zijn misgenoegen over de hele situatie in een mail naar zijn werknemers.

Ook een groot deel van de investeerders eist nu het ontslag van Kotick.

Bron: Bloomberg

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord