PlayStation Home viert Valentijn

Xbox Live zal niet de enige zijn die Valentijn viert. PlayStation Home doet ook mee aan deze dag vol liefde en romantiek. PlayStation Home zal namelijk op Valentijnsdag worden aangevuld met een aantal leuke extra's.

Zo zal er een gedeelte in de SingStar space helemaal worden ingericht in Valentijn stijl. Hier kun je de minigame Stupig Cupid spelen, zodat jij en je partner Valentijn shirts kunnen winnen. Ook zijn er nieuwe emoticon bundels beschikbaar. Daarnaast kunnen de mannen een nieuw shirt/hoody downloaden met de tekst I'm Single en de vrouwen met de tekst Love Stinks.

Speciaal voor de Assassin's Creed 2-fans verschijnen die dag ook kostuums van zowel Altaïr, Ezio als de bewakers en 18 nieuwe meubelstukken van Ligne Roset.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?