Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

PlayStation Home nog dit jaar voor iedereen

Jack Buser, director van PlayStation Home, heeft alle gamers gerustgesteld dat iedereen dit jaar nog aan de slag kan in de open bèta van de virtuele wereld Home:

Like we've said, we're excited about moving PlayStation Home into its open bèta stage this year. Once we make the move to open bèta, everyone will have access to PlayStation Home.

Afgelopen week waren er al enkele honderden mensen uitgenodigd voor de gesloten bèta van Home, en ook vandaag zullen nog meer mensen een uitnodiging krijgen. De mensen die zo'n uitnodiging krijgen toegestuurd, zijn volgens Sony de 'loyal members'. Buser heeft ook gezegd dat de gesloten bèta binnenkort een slotje krijgt, om plaats te maken voor de open versie:

PlayStation Home is nearing the final stages of our closed bèta. Last week we successfully moved to our 1.0 client, which places us on schedule for the launch of open bèta this year.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?