Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

PlayStation Home krijgt Gran Turismo 5 space

PlayStation Home wordt de laatste tijd behoorlijk uitgebreid met de nieuwe spaces die steeds opduiken. De liefhebber van het betere racewerk wacht al behoorlijk lang met smart op Gran Turismo 5. In Home kun je straks een heuse Gran Turismo 5 space verwachten. En waar kun je nu beter virtueel relaxen, al wachtend op de game, dan in deze space?

De space zal verbonden zijn met de achievements die je in de game kunt behalen. Dit werkt heel cool, om een voorbeeld te geven: als je een Viper of Corvette in de game krijgt, zal je in Home beeldjes krijgen van deze auto's. Hiermee kun je je space mooi opleuken. Er is helaas nog geen releasedatum, maar dat de space er komt is vrijwel zeker.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?