PlayStation Home krijgt Godfather ruimte

Morgen komt het langverwachte Godfather 2 uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Ontwikkelaar en uitgever Electronic Arts laat weer zien dat zij weten wat de waarde van goede marketing is door een Home ruimte aan het spel te wijden.

Later vandaag zal het mogelijk zijn om in PlayStation Home gratis de Godfather 2 ruimte in te gaan. Je zal onder andere Texas hold 'em poker kunnen spelen tegen andere gebruikers. Overigens is het niet ongewoon dat ontwikkelaars naast Sony zelf een gebied hebben in de community service. Eerder kregen Capcom en Ubisoft deze ook al.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?