PlayStation Eye herkent gezichten

Vandaag is er een Develop Conference geweest in het Verenigde Koninkrijk waar Sony weer iets leuks wist te onthullen. De PlayStation Eye is namelijk in staat om gezichten te herkennen en kan tevens de bewegingen volgen van het menselijke skelet.

Voor ontwikkelaars heeft Sony al codes klaar gelegd zodat ze de functie kunnen gaan gebruiken in games. De software voor dit alles is ontwikkeld in samenwerking met externe ontwikkelaars. Met de tijd zullen we hopelijk dus een hoop coole features gaan zien in diverse games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?