Check hier alle E3 2021-content

PlayStation 5 wordt mogelijk intern veranderd

Sony denkt erover na om de PlayStation 5 te herontwerpen. Zo zou het bedrijf kunnen voldoen aan de hoge vraag naar de next-gen console.

Het is natuurlijk geen geheim dat de voorraad van PlayStation 5-consoles om te huilen is. Het is nog steeds vechten om er eentje te kunnen bemachtigen en aan de start van de verkoop bood Sony zelfs diens excuses aan voor het fiasco met de pre-orders. Ook al stelde Sony dat de productie van de PlayStation 5 niet verminderd werd, volgens de financieel directeur van Sony, Hiroki Totoki, heeft Sony problemen met het voldoen aan de vraag naar PlayStation 5-consoles. Dit komt volgens hem door een tekort aan halfgeleiders en andere factoren die de productiehoeveelheid beïnvloeden. Om ook meer dan 14,8 miljoen PlayStation 5-consoles te verkopen in het tweede verkoopjaar, wat het aantal verkochte PlayStation 4-consoles in diens tweede verkoopjaar zou overtreffen, zoekt Sony naar andere manieren om dat doel te behalen. Totoki stelt dat Sony hierin zou kunnen slagen als een secundaire bron wordt gevonden of het ontwerp aangepast wordt. Het is onduidelijk wat er precies bedoeld wordt met het ontwerp veranderen, maar het is waarschijnlijk dat het gaat om het interne ontwerp zodat productie van PlayStation 5-consoles beter verloopt.

PlayStation 522

Voor wie al wel een PlayStation 5 heeft: een PlayStation 5-update laat je games nu ook extern opslaan.

BRON T3
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?