PlayStation 5 update laat je games extern opslaan

Geplaatst:

Vandaag krijgt de PlayStation 5 een grote nieuwe update. Deze update stelt je in staat om games extern op te slaan.

Sinds de lancering van de PlayStation 5 eind vorig jaar heeft de console verschillende firmware updates gekregen die meerdere problemen aanpakken. Zo verscheen begin dit jaar een PlayStation 5 systeemupdate die installatieproblemen oploste. In dezelfde trant van deze update, komt Sony vandaag met een nieuwe systeemupdate voor de console. Deze nieuwe update stelt je in staat om games extern op te slaan op een USB-apparaat. Zo kun je je games bijvoorbeeld op een externe harde schijf zetten. Volgens Sony is het niet mogelijk om je games vanaf deze externe opslag te spelen, maar is het enkel bedoeld om de games vanaf de externe opslag opnieuw te installeren nadat je deze verwijderd hebt. Hierdoor hoef je een game dus niet opnieuw te downloaden.

De PlayStation 5 is sinds 19 november 2020 uit. De systeemupdate waarmee je games extern kunt opslaan, is sinds vandaag beschikbaar.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord