PlayStation 5-tekorten houden mogelijk langer aan

Geplaatst: 10 mei 2021 20:10
Aangepast: 14 februari 2024 20:23

Het wordt voorlopig niet makkelijker om een PlayStation 5 in huis te halen. Volgens Sony houden de consoletekorten nog wel een tijdje aan.

'PlayStation 5' en 'in voorraad' zijn woorden die menig gamer nog nooit in dezelfde zin gezien heeft. De next-gen-console van Sony is al sinds de lancering van het apparaat lastig te verkrijgen. Eerder dit jaar kwam er toch eindelijk wat goed nieuws naar buiten: de tekorten zouden gedurende 2021 aangevuld worden. Een paar dagen geleden werd het nieuws gedeeld dat Sony mogelijk de PlayStation 5 intern gaat veranderen om de tekorten bij te benen. Het lijkt er echter op dat ook dit er niet voor gaat zorgen dat het gebrek aan de next-gen-console van Sony uit de wereld wordt geholpen. Sony heeft namelijk analisten gewaarschuwd dat de PlayStation 5-tekorten in ieder geval dit gehele jaar nog blijven aanhouden. Het blijft daardoor voorlopig lastig om de console in huis te halen. Wellicht dat bij de tijd dat de tekorten verleden tijd zijn, het probleem van drift in de Dualsense-controllers ook opgelost is.

PS52

Het is nog onduidelijk hoe lang de tekorten precies blijven aanhouden, maar voor 2022 wordt het probleem volgens Sony niet verholpen.

Bron: Bloomberg
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord