Check hier alle E3 2021-content

PlayStation 5-tekorten houden mogelijk langer aan

Het wordt voorlopig niet makkelijker om een PlayStation 5 in huis te halen. Volgens Sony houden de consoletekorten nog wel een tijdje aan.

'PlayStation 5' en 'in voorraad' zijn woorden die menig gamer nog nooit in dezelfde zin gezien heeft. De next-gen-console van Sony is al sinds de lancering van het apparaat lastig te verkrijgen. Eerder dit jaar kwam er toch eindelijk wat goed nieuws naar buiten: de tekorten zouden gedurende 2021 aangevuld worden. Een paar dagen geleden werd het nieuws gedeeld dat Sony mogelijk de PlayStation 5 intern gaat veranderen om de tekorten bij te benen. Het lijkt er echter op dat ook dit er niet voor gaat zorgen dat het gebrek aan de next-gen-console van Sony uit de wereld wordt geholpen. Sony heeft namelijk analisten gewaarschuwd dat de PlayStation 5-tekorten in ieder geval dit gehele jaar nog blijven aanhouden. Het blijft daardoor voorlopig lastig om de console in huis te halen. Wellicht dat bij de tijd dat de tekorten verleden tijd zijn, het probleem van drift in de Dualsense-controllers ook opgelost is.

PlayStation 5 PS5 tekorten

Het is nog onduidelijk hoe lang de tekorten precies blijven aanhouden, maar voor 2022 wordt het probleem volgens Sony niet verholpen.

BRON Bloomberg
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?