PlayStation 5 krijgt toch geen cartridges

Geplaatst: 22 november 2019 08:17
Aangepast: 22 november 2019 08:17

De PlayStation 5 krijgt toch geen cartridges. Dit blijkt uit een recentelijk door Sony gelanceerde video voor een ander systeem waar de cartridges aan toebehoren.

Eerder deze maand bracht techsite LetsGoDigital het nieuws naar buiten dat de PlayStation 5 cartridges krijgt. Dit naar aanleiding van een patent voor cartridges dat Sony had ingediend. Het patent gaf duidelijk weer dat het om een cartridge ging die in een systeem gestoken kon worden. Later bleek het volgens de techsite om Uitbreidbaar SSD geheugen voor de PlayStation 5 te gaan. Later leek het ook zo te zijn dat Sony de komst van deze SSD cartridge bevestigd had, nadat er opnieuw een patent opdook waarin werd aangegeven dat Sony een cartridge aan het ontwikkelen was voor een gamesysteem. Onlangs is echter gebleken dat het hier niet om een cartridge voor de next-gen console van de Japanse fabrikant gaat, maar om een ander gamesysteem. De cartridges blijken namelijk gamecartridges te zijn voor het Toio gamesysteem, dat zich speciaal richt op kinderen.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord